Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Περίπου εμείς
Σπίτι /

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Προφίλ εταιρείας

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Τύπος επιχείρησης:
Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Εξαγωγέας , Πωλητής
Εμπορικές μάρκες:
GREENARK, ΦΟΥΡΝΟΣ GRANDMASTER
Αριθμός εργαζομένων:
200~300
Ετήσιες πωλήσεις:
10,000,000-20,000,000
Έτος ίδρυσης:
1992
Εξαγωγικές π.κ.:
60% - 70%
ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Προφίλ εταιρείας
Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd
Εισαγωγή
Υπηρεσίες
Ιστορία
Ομάδα

Ιδρύθηκε το 1992, η Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd. έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο κατασκευαστή και εξαγωγέα τραπεζιών ψησίματος teppanyaki στην Κίνα με προϊόντα υψηλής ποιότητας,πλούσια εμπειρία και εξαιρετική εξυπηρέτησηΗ Σαγκάη Τσουάνγκλ έχει τη δική της.ΓΕΡΕΝΑΡΚΟσήμα για εξοπλισμό teppanyaki καιΠΑΡΑΓΜΑΣΤΕΡΟΣγια εμπορικούς φούρνους.


Από το 1992 μέχρι σήμερα, η Chuanglv έχει ερευνήσει και αναπτύξει στον τομέα του εξοπλισμού teppanyaki για 31 χρόνια. Συνεργάστηκε με πάνω από το 85% των ιδιοκτητών του εξοπλισμού teppanyaki της Κίνας, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων teppanyaki Akasakatei.ΓΕΡΕΝΑΡΚΟΟ εξοπλισμός Teppanyaki έχει επίσης εξαχθεί σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αφρικής, της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, της Αυστραλίας κλπ.Η τουρκική αλυσίδα καταστημάτων Teppanyaki Alaturka είναι ένας από τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό.

 

Έχει ήδη πιστοποιηθεί από το CE για την Ευρώπη και από το CSA για τη Βόρεια Αμερική.Οργανισμός GREENARK TEPPANYAKIκαιΦΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣΗ Chuanglv στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της με την καλύτερη ποιότητα εξοπλισμού teppanyaki και διαφόρων grills σε όλο τον κόσμο.

Η ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ καθιστά την επιχείρησή σας ευκολότερη!

 

Διαστημικό σχέδιο: Η θυγατριίδα διαστημική επιχείρηση σχεδίου μας μπορεί να βοηθήσει να σχεδιάσει το πλήρες διαστημικό σχέδιο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ανεφοδιασμός εξοπλισμού: Κατασκευάζουμε τους εξοπλισμούς κουζινών με υψηλό - ποιότητα, προηγμένη λειτουργία, μοναδικό βλέμμα και εξανθρωπισμένο σχέδιο.

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Ικανότητα που εκπαιδεύει: Οργανώνουμε τη Σύσκεψη κορυφής βιομηχανίας κάθε χρόνο, και οργανώνουμε το ψήσιμο στη σχάρα και το αρνί ψαριών ψήνοντας τις κατηγορίες κατάρτισης στη σχάρα για να ανταμείψουμε κάθε μήνα τους πελάτες μας.ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

 

Κτήριο ομάδας αρχιμαγείρων: Η θυγατριίδα εκπαιδευτική επιχείρηση αρχιμαγείρων teppanyaki μας συνεργάζεται με το σχολείο αρχιμαγείρων στην Κίνα, και μπορεί να παρέχει τους επαγγελματικούς αρχιμάγειρες στους πελάτες μας.

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 10

Τσουάνγκλβ Τεπανιάκι, ηγέτης της βιομηχανίας Τεπανιάκι για 31 χρόνια.

 

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

- 1992Ιδρύθηκε ο προκάτοχος του ομίλου Chuangvl, το εργοστάσιο υλικών της Sanzao Yimin της Σαγκάης.

- 1995Ο πρώτος χειροποίητος εξοπλισμός τεπανάκι με εξάντληση κάτω στον κόσμο. - Το έκανε επιτυχώς.Η πρώτη επανάσταση της βιομηχανίας των τεπάνιγιακί.

- 1996Το εργοστάσιο Yimin Hardware άλλαξε το όνομά του σεΗ εταιρεία Shanghai Chuanglv Hotel Equipment Co., Ltd.

- 2000.Η Shanghai Chuanglv Hotel Equipment Co., Ltd ιδρύθηκε επίσημα και το εμπορικό σήμαΙούλιος(αργότερα άλλαξε σε ΓΕΡΕΝΑΡΚΟ)Η εταιρεία έχει γίνει το μεγαλύτερο εμπορικό σήμα στην κινεζική βιομηχανία.

- 2001Ητεχνική καθαρισμού καπνούΗ τεχνική αυτή εφαρμόστηκε για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον τρόπο που ξεκίνησε το φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον της βιομηχανίας teppanyaki.

- Το 2002Το μη καπνιστό εξοπλισμό teppanyaki υπέβαλε με επιτυχία αίτηση εθνικών ευρεσιτεχνιών και κέρδισε εθνικά βραβεία.

- Το 2003Ηαποκλειστική ηλεκτρομαγνητική τεχνικήΗ τεχνολογία αυτή έχει αναπτυχθεί με επιτυχία και έχει εφαρμοστεί σε εξοπλισμό teppanyaki, γεγονός που έχει αυξήσει σημαντικά τη λειτουργική απόδοση του teppanyaki.Η δεύτερη επανάσταση της βιομηχανίας των τεπάνιγιακι..

- 2005Ο εξοπλισμός του Τσουάνγκλβ ήταν τεπανάκι.εξάγονται στο εξωτερικόΓια πρώτη φορά.

- Το 2006Τσουάνγκλβ επιτεύχθηκεΕυρωπαϊκή πιστοποίηση CE γιαΕξοπλισμός για τεπανάκια JULUN.

- Το 2007ΗΣυσκευή αυτοματοποιημένης προστασίας από την εξάλειψη της φλόγας για εξοπλισμό αερίου teppanyakiΗ τεχνολογία αυτή έχει αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.Η τρίτη βιομηχανική επανάστασηστη βιομηχανία τεπάνιακί.

- Το 2008 Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd. Η Εταιρεία Εφοδιασμού Εστιατορίων της ΣαγκάηςΗ Ε.Ε. έχει συσταθεί επίσημα.Νέα μονάδακατασκευάστηκε καινέες προηγμένες μηχανές επεξεργασίαςαγοράστηκαν με κόστος 60 RMB,000,000.

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

- Το 2009ΗΚρυφή δομή εισόδου αέρα και βαλβίδας αέραΓια την κατασκευή του εξοπλισμού του Teppanyaki εφαρμόστηκαν με επιτυχία πατέντες.

- Το 2010Η ιδέα τηςΣύνθεση υπηρεσιών ενός σταθμούΤο θέμα του Teppanyaki αναφέρθηκε για πρώτη φορά, γεγονός που οδήγησε το περιβάλλον της βιομηχανίας σε μια πιο υγιή κατεύθυνση.

- Το 2013. Το 1ο Φόρουμ Σύνοδος Κορυφής της βιομηχανίας teppanyakiπραγματοποιήθηκε, καιΚόσμος των ΤεπανιάκηΤο περιοδικό δημοσιεύτηκε.

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

- Το 2014 Η γιορτή της 20ης επετείουτης Chuanglv Group, καιΣχολή Επιχειρήσεων Τσουάνγκλβ ΤεπανιάκιΕγκρίθηκε.ΠΑΡΑΓΜΑΣΤΕΡΟΣΤο ίδιο έτος, η Chuanglv πέρασε από το καθεστώς τηςΣύστημα ISOΚαι πήρα...Βόρεια Αμερική Πιστοποίηση CSA, διατηρείταιΤο 2ο φόρουμ της Διάσκεψης Κορυφής Teppanyaki, εκπονήθηκεΚανονισμοί διαχείρισης και υπηρεσίας των τεπανάκι της Κίνας, και δημοσιεύθηκεΤεπανιάκι 2ος Παγκόσμιος.

- Το 2015 Το 3οtΕπαναγιάκηΟύμιτ φόρουμΗ 1η εκδήλωση του Τσουάνγκλβ πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 100 κορυφαίων εγχώριων επιχειρήσεων εστίασης.ΓΕΡΕΝΑΡΚΟ Διαγωνισμός ΤεπάνιουΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων της Κίνας.

- Το 2016Ο Τσουάνγκλβ προσκλήθηκεΣχέδιο των προτύπων της βιομηχανίας teppanyaki στην ΚίναΗ βιομηχανία του Τεπάνιουκι είναι πλέον επίσημα μια ξεχωριστή βιομηχανία.

Η ομάδα παραγωγής μας: Επαγγελματικός, αξιόπιστος, αφιερωμένος.

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα πωλήσεών μας: Εκτιμούμαστε από την επιτυχία των πελατών!

ΚΙΝΑ Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1